Assamblea Diocesana Anual 2013

 

Per iniciar la Campanya 2013, la Delegació de Mans Unides de Tortosa ha celebrat la seva assemblea anual diocesana. Enguany  ha comptat amb la presència de la germana Bernarda Garcia, missionera salesiana, que compartí el seu testimoni de vida amb els seixanta voluntaris d’arreu de la nostra Diòcesis.

Bernarda porta més de trenta anys a Àfrica Occidental, els darrers a Malí i a Costa d’Ivori, en els quals ha constatat que l’educació és el camí per aconseguir eradicar les desigualtats entre els gèneres i fer possible que la dona sigui conscient de la seva pròpia dignitat. Educació de les xiquetes i les dones però també dels xiquets i dels homes. La germana Bernarda ens presentà les escoles, el centre d’acollida per a xiquetes del carrer i la maternitat  que s’han pogut fer realitat gràcies a l’ajut de Mans Unides.

També vam realizar un taller sobre les activitats de sensibilització dels diferetns equips comarcals i vam presentar els  projectes que es finançaran durant el 2013

-          HAITÍ. Recapitalització de petits pagesos i seguretat alimentària

-          ZIMAMWE. Construcció de tanques protectores a tres escoles rurals

-          ÍNDIA. Prevenció de malalties i control de la transmissió de la SIDA

-          ZÀMBIA. Recolzament a un centre de formació agropecuària ( a càrrec de Benicarló)

Agraïm la col.laboració de tantes persones que fan possible una vida més digna, alhora que animem a aportar el  granet de sorra de la solidaritat per fer un món just.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>