Presentats els materials educatius de Mans Unides

Trobada de professors de religió
El passat 9 de novembre es van presentar els materials educatius de Mans Unidesper aquest curs a la trobada de professors de religió de la Diòcesi de Tortosa.

La responsable d’Educació per al Desenvolupament va ser l’encarregada d’exposar activitats i recursos per treballar a l’aula l’Educació per al Desenvolupament (EpD) i l’Educació en Valors, d’una manera pràctica i dinàmica.

A més, també va presentar la V Edició del Concurs de Clipmetratges “El teu punt de vista pot canviar el món” que tan bona acceptació té entre el professorat i l’alumnat. Aquest concurs fomenta el treball en equip i és una manera molt divertida i participativa d’aprendre valors de justícia i solidaritat.
http://www.educacion-manosunidas.org/
http://www.clipmetrajesmanosunidas.org/

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>