Viatge de formació de la Delegada a Camerún

SANYO DIGITAL CAMERALa nostra Presidenta Delegada diocesana, Elena Tortajada, ha participat del 8 al 15 d’octubre en un viatge de formació a Camerun, juntament amb altres membres de Mans Unides de les delegacions de Jerez, Santander i Las Palmas, per visitar uns quants projectes que Mans Unides recolza a aquest país i comprovar de primera mà el seu desenvolupament.

En total van ser nou projectes que va poder comprovar de primera ma el treball de Mans Unides en la defensa i dignitat dels més pobres. Una escola en el barri Oyagk de Duala, promoció de la dona agrícola a la regió de Kupe Muanenguba, una Cooperativa Agrícola de Café en Muambong, centre de joves cecs en Dschang, pavelló de salut preventiva al barri Batseng’la de Dschang, centre de formació professional a la província de Bafoussan, pous d’aigua potable a Mbangassina, Hospital per a pobres a Yaoundé i casa d’acollida de dones amb malalties cròniques, també a Yaoundé.

Li ha suposat una vivència extraordinària d’experiències viscudes i compartides amb els beneficiaris, així com li ha permès de conèixer els testimonis d’altres persones, la seva realitat i problemàtica.

De ben segur que li servirà per fer possible l’objectiu de sensibilització que Mans Unides porta a terme.

DSC02958

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>