ESCOLA DE PRIMARIA EN ZONA RURAL A KANDIM (GHANA)

GRÀCIES A TOTS EL QUE COL·LABOREU AMB MANS UNIDES LA COMUNITAT DE KANDIM, A GHANA, HA POGUT CONSTRUIR LA SEVA ESCOLA
Els beneficiaris van estar presents en totes les etapes de l’obra. En l’inici, van ajudar portant aigua, preparant la zona per a la construcció i netejant les carreteres perquè poguessin arribar els camions.
Es van dividir en grups de 20, fent torns per ajudar als paletes. Van ser també imprescindibles quan els rius es van desbordar ja que van carrejar els materials 21km perquè els treballs no es paralitzessin del tot.
L’impacte en la comunitat ha estat molt important. Hi ha hagut noves
admissions a l’escola. S’ha observat que els nens utilitzen la biblioteca en el seu temps d’oci i els professors estan encantats amb les seves noves condicions de treball.
També s’ha notat un descens en el nombre de nens que emmalaltia per les males condicions higièniques.
S’ha instaurat un comitè que prendrà les decisions necessàries per al correcte funcionament i manteniment de l’escola format pels caps, els ancians del lloc, la joventut i el personal docent.
La comunitat, està molt agraïda a Mans Unides per la seva ajuda i totalment
compromesa a mantenir la seva escola en perfectes condicions. Els resultats han estat bons, els beneficiaris han estat molt implicats en tot el procés i el nombre de nens i nenes ha augmentat.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>