ASSEMBLEA DIOCESANA

El diumenge 25 de gener s’ha celebrat l’Assemblea Diocesana de Mans Unides amb l’assistència de voluntaris, tant de la delegació com dels diferents equips parroquials d’arreu de la diòcesi i amb un convidat molt especial, Don Juan José Omella, bisbe de Calahora y la Calzada-Logroño i consiliari nacional de Mans Unides.

En primer lloc el nostre bisbe, Don Enrique Benavent, ha dirigit unes paraules de benvinguda als assistents i tot seguit monsenyor Omella ha impartit una conferència centrada en la campanya que ben aviat iniciarà Mans Unides sota el lema “Lluitem contra la pobresa, t’hi apuntes?”. Seguidament s’han donat els resultats econòmics de la campanya de 2014 i explicats els projectes que la nostra diòcesi donarà suport aquest any a la India, Kenya i Sierra Leona.

Per últim, els diferents equips d’arreu de la diòcesi han donat testimoni i compartit les activitats que duen a terme per sensibilitzar i recaptar fons.

Per acabar la jornada hem celebrat l’eucaristia a la Parròquia de Sant Blai, presidida pel bisbe Omella acompanyat pel rector de la parròquia, Mossèn Isaías Riba.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>