Presentació de la 56 Campanya: “Lluitem contra la pobresa, t’hi apuntes?”

La Presidenta-Delegada de Mans Unides a la diòcesi de Tortosa, Elena Tortajada i la convidada especial Estíbaliz Ladrón de Guevara, missionera Dominica del Rosario, han presentat la 56 campanya amb el lema “Lliutem contra la pobresa, t’hi apuntes? La delegada a més ha explicat els projectes als quals donarà suport la nostra diòcesi este any i Estíbaliz ens ha explicat com lliuta contra la pobresa des de fa 30 anys a República Dominicana.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>