Presentació de la campanya 56 (II)

Tres dies intensos de presentació i llançament de la campanya. La nostra convidada especial, Estíbaliz Ladrón de Guevara, missionera Dominica del Rosario ha intervingut en diversos mitjans de comunicació com Radio Tortosa, Cadena Ser Ebre, Canal TE i varies xerrades a Col·legi Diocesà Sagrada Família Tortosa, Col·legi Teresià Tortosa, IES Joaquim Bau, Parroquia Els Dolors, Parroquia l’Assumpció d’Amposta, Benicarló i Col·legi La Salle de Benicarló.
missionera2015

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>