Final autonòmica Festival de Clipmetratges

IMG-20150324-WA0016Gran èxit de dos centres de la nostra diòcesi a la final autonómica de la Comunitat Valenciana del Festival de Clipmetratges de Mans Unides celebrada dimarts 24 de març a Castelló. L’Institut Leopoldo Querol de Vinaròs ha obtingut premi per partida doble, al video més votat i al més comentat i per la seua part el Col•legi La Salle de Benicarló a estat finalista del concurs que finalment ha guanyat el vídeo RIQUEZA EN MANOS DE POCOS, POBREZA EN BOCA DE MUCHOS, de ll’Institut Jesus-Maria Fernando el Católico de València. Enhorabona a tots!

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>