XXXV Festival solidari de Benicarló

Ahir diumenge, 19 d’abril, es va celebrar la 35 Edició del festival solidari de Mans Unides Benicarló. Com sempre, amb nombrosa assistència de públic que van gaudir d’una gran vetllada gràcies a Mabel, Muévelo, Aula de cor de l’escola de música de la banda Ciutat de Benicarló, Amics del Ball de Saló, Fernando Martínez i del grup de catequistes de la Parròquia Sant Pere, tots ells magníficament conduits per Moncho.

En la part més formal del festival,  la Delegada Diocesana va donar testimoni del seu viatge a Camerun i dels projectes als quals Mans Unides dona suport en aquell país.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>