Jornada de formació a la Delegació de Mans Unides

El dissabte 3 d’octubre va tenir lloc a la seu der Mans Unides de Tortosa una jornada de formació . 40 voluntaris i responsables de diferents equips parroquials de l’ONGD van poder compartir un taller impartit per Roberto Martínez, del Departament de Formació dels Serveis Centrals de Mans Unides a Madrid. El tema escollit fou el sentit del voluntariat i , de manera especial, la pertinença a aquesta organització catòlica que treballa pel desenvolupament dels germans desfavortis deñs països del Sud.

Mitjançant diferents dinàmiques, treballs en grup i comentaris compartits, es va reflexionar sobre els principis que guien la vocació d’un voluntari: el compromís, , el servei, la llibertat, la tasca dins l’organització i la gratuïtat. També vam recordar l’especificitat de Mans Unides la vocació de la qul neix de l’Evangeli i de la Doctrina Social de l’Església.

20151003_133415

El matí transcorregué en un ambient de germanor, alegria i comunicació, gràcies al carisma del formador que havia fet l’esforç de desplaçar-se des de Madrid per animar la nostra delegació diocesana. La valoració va estar molt positiva per part de tots els assistents ja que aquests espais són molt necessari per seguir engrescats amb el nostre compromís.
Agraïm l’assistència dels voluntaris, alguns dels quals van fer un llarg viatge des de punts llunyasn del nostre Bisbat i a Roberto que amb tanta claredat, amenitat i entusiasme impartí el taller.
IMG-20151004-WA0006

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>